VELKOMMEN TIL LÆGEHUSET CENTER ØST

VELKOMMEN

-af praktiserende læge Annette Kokholm


Lægehuset Center Øst har været i de nuværende lokaler fra 1. januar 2012, hvor de blev indrettet til lægehus. Vi har god plads og gode parkeringsforhold. Der er gode adgangsmuligheder for kørestole og barnevogne.

Lægehuset var fra starten en solopraksis ved Karen Stevns. Gradvist voksede praksis gennem årene, og flere og flere patienter kom til. Praksis blev efterhånden for stor til kun én læge, og fra 2018 kom jeg ind - først som vikar - og siden som kompagnon og ejer på lige fod med Karen. Karen har desværre - efter mange års dedikeret arbejde som praktiserende læge, hvor hun med flid og omsorg har passet sine patienter- måttet sygemelde sig og er gået på pension.

Jeg selv er uddannet læge fra Odense Universitet i 1987, har boet i Sønderborg siden 1988, og har været praktiserende læge siden 1997 efter uddannelse på Sønderborg Sygehus, Augustenborg sygehus og i lægepraksis.  Jeg har siden 1997 været praktiserende læge i lægehuset på Rådhustorvet, som senere flyttede til lægehuset på Ringgade, hvor jeg var indtil 2018. Siden da har jeg været praktiserende læge her i lægehuset Center Øst.

Cindy er sygeplejerske her i praksis. Hun tager sig bl.a af en meget stor del af behandlingen af hypertension (højt blodtryk), hjerterytmeforstyrrelser, astma, KOL (kronisk lungelidelse), diabetes (sukkersyge) og sårbehandling. Endvidere tager Cindy sig  af børneundersøgelser af 3-5 årige, vaccinationer mm. 

Tina og Nandi er sekretærer og laver alt sekretærarbejdet i huset. De kan også hjælpe til med nogen af laboratorieopgaverne.

Personalet er hele tiden under uddannelse og er derfor meget kvalificerede. Desuden er her normalt også en uddannelseslæge, der er er færdig som læge på universitet, men er i videreuddannelsesforløb.

Vi vil alle gøre vores til, at du kommer til at føle dig godt tilpas her i lægehuset.

Med venlig hilsen Annette Kokholm