VELKOMMEN TIL LÆGEHUSET CENTER ØST

VELKOMMEN

-af praktiserende læge Karen Stevns.


Lægehuset Center Øst har været i nuværende lokaler fra 1. januar 2012, hvor de blev indrettet til lægehus. Vi har god plads og gode parkeringsforhold. Der er gode adgangsmuligheder for kørestole og barnevogne.

Lægehuset har været solopraksis indtil 1. september 2019, hvor Annette Kokholm er indtrådt som kompagnon.

Personalet er hele tiden under uddannelse og er derfor meget kvalificerede. Desuden er her normalt også en uddannelseslæge, der er er færdig som læge på universitet, men er i videreuddannelsesforløb.

En kort præsentation af mig selv:
Jeg er uddannet læge fra Århus Universitet fra 1988. Jeg startede i almen praksis i november 2004 som vikar og i januar 2006 som selvstændig praktiserende læge. I de 16 år mellem 1988 og 2004 har jeg fået en meget bred erfaring. Desuden har jeg arbejdet som kommunallæge (skolelæge og lægekonsulent for kommunen) i en fællesstilling i de 3 tidligere kommuner Nordborg, Augustenborg og Sydals. Jeg har været med i samarbejde i kommunalt regi vedrørende arbejdsmarkedet.  Aktuelt er jeg psykiatri- praksikonsulent i Region Syddanmark. 

Annette Kokholm er uddannet læge fra Odense Universitet fra 1987 og har været  praktiserende læge siden 1997. Siden da har hun været læge i praksis på Rådhustorvet, som flyttede til Ringgade 168 i 2008. Fra oktober 2018 har Annette været vikar i Augustenborg Lægehus og her i lægehuset. Annette har også en bred faglig uddannelse og erfaring gennem mange år. 

Cindy og Lis er sygeplejersker her i praksis. De tager sig bl.a af en meget stor del af behandlingen af hypertension (højt blodtryk), hjerterytmeforstyrrelser, astma, KOL (kronisk lungelidelse), diabetes (sukkersyge) og sårbehandling. Endvidere tager sygeplejeskerne sig  af børneundersøgelser af 3-5 årige, vaccinationer mm. 

Tina og Nandi er sekretærer og laver alt sekretærarbejdet i huset. De kan også hjælpe til med nogen af laboratorieopgaverne.

Vi vil alle gøre vores til, at du kommer til at føle dig godt tilpas her i lægehuset !

Med venlig hilsen Karen Stevns