Sidste nyt
               Præsentation
               Her bor vi
               Personale
               Kontakt
               E-tidsbestilling
               E-receptfornyelse
               E-konsultation
               Vaccination
               Patientvejledninger
               Lægevagten
               Sitemap

Velkommen til Lægehuset Center Øst !

- af praktiserende læge Karen Stevns.

 

 

Lægehuset Center Øst er startet 1. januar 2012 i nyindrettede lokaler med god plads og gode parkeringsforhold. 

 

Her i lægehuset er jeg sololæge med en del personale i forhold til, hvad du ofte vil møde andre steder. Personalet er hele tiden under uddannelse og er derfor meget kvalificerede. Desuden er her en del af året også en uddannelseslæge, der er i videreuddannelse.

 

I praksis betyder det, at du ofte vil møde enten en sygeplejerske eller en sekretær, der tager sig af dig. Er der noget, som går ud over de rammer, som de er lært op i, vil de altid konsultere mig.

 

En kort præsentation af mig selv:

Jeg er uddannet læge fra Århus Universitet fra 1988. Jeg startede i almen praksis i november 2004 som vikar og i januar 2006 som selvstændig praktiserende læge. I de 16 år mellem 1988 og 2004 har jeg fået en meget bred erfaring ved arbejde indenfor medicin, pædiatri (børnesygdomme), gynækologi og obstetrik (kvindesygdomme og graviditet/fødsel), neurologi (sygdomme i nervesystemet), børne- og voksenpsykiatri og blandet kirurgi. Desuden har jeg arbejdet som kommunallæge (skolelæge og lægekonsulent for kommunen) på fuld tid i en fællesstilling i de 3 tidligere kommuner Nordborg, Augustenborg og Sydals. I en del år var jeg i lægerepræsentant i kommunens Lokale Beskætigelses Råd LBR indtil dette organ blev nedlagt. Aktuelt er jeg psykiatri- praksikonsulent i Region Syddanmark. 

 

Cindy er sygeplejerske her i praksis. Cindy tager sig bl.a af en meget stor del af behandlingen af hypertension (højt blodtryk), hjerte-rytmeforstyrrelser, astma, KOL (kronisk lungelidelse), diabetes (sukkersyge) og sårbehandling. Endvidere tager Cindy af børndundersøgelser af 3-5 årige, og laver ofte forundersøgelser ved akutte problemstillinger.

 

Tina er sekretær og laver alt sekretærarbejdet i huset, men er uddannet til at kunne tage sig af mange laboratorieopgaver. Hun kan blandt andet tage EKG (hjerteundersøgelse), skylle ører og sørge for undersøgelse af urinprøver. Det er også  Tina, du møder i telefonen, når du ringer hertil.

 

Vi vil alle gøre vores til, at du kommer til at føle dig godt tilpas her i lægehuset !

Med venlig hilsen Karen Stevns
laegehuset6400.dk

 

 

Tlf. 6221 6221

Fax 6221 6120

 

TELEFONTIDER

 

Tidsbestilling

 

kl 8 - 13.30

 

Sygeplejerske

 

kl 13 - 13.30

 

Læger efter aftale

Lægehuset Center Øst   |   Grundtvigs Allé 181 st   |   6400 Sønderborg   |   Tlf 6221 6221   |   Mobil 6221 6120
Design copyright © 2010 Langenberg Grafisk A/S | Implementering BMS-Software - administration